Saturday, August 6, 2011

Onsports.gr - Όλες οι ειδήσεις: Δύσκολα αποδεκτή η αίτηση του ΠΑΟ!

Onsports.gr - Όλες οι ειδήσεις
onsports.gr
Δύσκολα αποδεκτή η αίτηση του ΠΑΟ!
Aug 5th 2011, 19:42

Δύσκολα αποδεκτή η αίτηση του ΠΑΟ!

Ο Παναθηναϊκός έστειλε εκπρόθεσμα συμμετοχή για το Champions League στην LEN αλλά πολύ δύσκολα θα μπει την Κυριακή (7/8) στην κληρωτίδα.

Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος, λίγες ώρες μετά το διορισμό της προσωρινής διοίκησης πήρε την πρωτοβουλία ως πρόεδρος και απέστειλε την απαιτούμενη αίτηση μετά από τις πιέσεις που δέχτηκε από τους πολίστες και τον Ν. Πλυτά, οι οποίοι δεν ήθελαν να χάσουν την εμπειρία της συμμετοχής τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Πλέον, όλα βρίσκονται στην ευγενική ευχέρεια της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και στις προσωπικές διασυνδέσεις του προέδρου της ΚΟΕ, Δημήτρη Διαθεσόπουλου αφού η αίτηση πρέπει να γίνει άμεσα αποδεκτή αφού στις 7/8 υπάρχει η προγραμματισμένη κλήρωση.

Το Onsports επικοινώνησε αργά το απόγευμα με τη γραμματεία της Len, και μπορεί ο υπεύθυνος μάνατζερ να απουσίαζε αλλά η γραμματέας του με το άκουσμα και μόνο της είδησης έμεινε έκπληκτη, λέγοντας: «Τα πάντα είναι έτοιμα για την κλήρωση της Κυριακής (7/8). Δεν γνωρίζουμε τίποτα για την περίπτωση του Παναθηναϊκού. Το deadline τελείωσε τη Δευτέρα (1/8) και δύσκολα αλλάζει κάτι».

!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment

Share

FacebookTwitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More