Saturday, August 6, 2011

Onsports.gr - Όλες οι ειδήσεις: Κόουλμαν: «Ο Μπόα Μόρτε αυτό που θέλω»

Onsports.gr - Όλες οι ειδήσεις
onsports.gr
Κόουλμαν: «Ο Μπόα Μόρτε αυτό που θέλω»
Aug 5th 2011, 19:36

Κόουλμαν: «Ο Μπόα Μόρτε αυτό που θέλω»

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα της Λάρισας με τον Απόλλωνα Αθηνών ο τεχνικός των «βυσσινί» έσταξε μέλι για τους Σεσίνια και Μπόα Μόρτε.

Ο Ουαλός προπονητής αναφέρθηκε τόσο στην πορεία της προετοιμασίας όσο και για τον νεοαποκτηθέντα Σεσίνια, αλλά και για τον Λουίς Μπόα Μόρτε, τον οποίο χαρακτήρισε ακριβώς τον παίκτη που θέλει.

Αναλυτικά ο Κρις Κόουλμαν δήλωσε:

Για την συγκεκριμένη εμφάνιση: «Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα με τη μπάλα. Όμως είμαστε κουρασμένοι μετά από πολύ σκληρές προπονήσεις τεσσάρων εβδομάδων και γενικά μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος».

Για την παράταση… αγωνίας: «Είμαι 100% σίγουρος πως την ερχόμενη εβδομάδα θα μας πουν ότι… την άλλη εβδομάδα θα ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα παίξουμε». (σ.σ. είναι χαρακτηριστικό πως μόλις του μεταφράστηκε η ερώτηση ξέσπασε σε γέλια)

Για την ποιότητα της προετοιμασίας: «Θέλω να περάσει στην ομάδα η φιλοσοφία μου. Με ικανοποιεί η προσπάθεια των παικτών μέχρι στιγμής και θα συνεχίσουμε σ' αυτή την κατεύθυνση. Πρέπει να προσθέσουμε πάντως δύναμη, ποιότητα και βάθος στο ρόστερ, ειδικά αν παίξουμε στη Super League».

Για τους μικροτραυματισμούς: «Με βάση την ένταση της δουλειάς είναι στο πρόγραμμα οι μικροτραυματισμοί. Ο Ιγκλέσιας επανήλθε ήδη σήμερα. Έχουμε σίγουρα ένα θέμα με τον Γκονζάλες, που σταδιακά βελτιώνεται και θέλει να μπει, αλλά θα γίνει κι αυτό στην ώρα του. Το θέμα είναι να 'μαστε έτοιμοι όταν έρθει η στιγμή για το πρωτάθλημα».

Για τους υπό δοκιμήν Βραζιλιάνους: «Δεν έπαιξε σήμερα ο Ραφίνια, γιατί έπρεπε οπωσδήποτε να δώσουμε χρόνο στον Ιγκλέσιας και δεν μπορούσα να κάνω άλλη αλλαγή. Πάντως, δούλεψαν καλά οι Βραζιλιάνοι και θ' αποφασίσουμε γι' αυτούς όταν γυρίσουμε στη Λάρισα».

Για Σεσίνια και Μπόα Μόρτε: «Ο Σεσίνια ανέβασε το επίπεδο του ρόστερ. Είναι δυνατός, γρήγορος κι ένας παίκτης που τον θέλαμε καιρό. Όσο για τον Μπόα Μόρτε, τον οποίο ξέρω καλά… Είναι ιδανικό παράδειγμα ποδοσφαιριστή κι ακριβώς το στιλ του παίκτη που θέλω στο ρόστερ. Έχουμε συνεργαστεί και γνωρίζω για τι μιλάω. Είπα απ' την αρχή πως θέλουμε παίκτες που να μη μας κάνουν χάρη που φοράνε τη φανέλα μας κι ο Μπόα Μόρτε όποια φανέλα και να φοράει δίνει πάντα το 100%».

Για την κλήρωση της Super League: «Θα 'ναι ιδανικά τα ντέρμπι στην αρχή. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν και θα 'ναι σπουδαίο να ξεκινήσουμε με τέτοια ματς».

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment

Share

FacebookTwitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More