Saturday, August 6, 2011

Onsports.gr - Όλες οι ειδήσεις: Πάρτι για την Ντόρτμουντ (video)

Onsports.gr - Όλες οι ειδήσεις
onsports.gr
Πάρτι για την Ντόρτμουντ (video)
Aug 5th 2011, 20:29

Πάρτι για την Ντόρτμουντ (video)

Με το άνετο 3-1 επικράτησαν οι πρωταθλητές Γερμανίας του Αμβούργου στην πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα.

Το «Σίγκναλ Ίντουνα Παρκ» ως είθισται ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Άλλωστε οι φίλοι της ομάδας υποδεχόντουσαν την πρωταθλήτρια Γερμανίας για πρώτη φορά μετά την περυσινή σεζόν για επίσημο αγώνα.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έδειξε από το ξεκίνημα της σεζόν ότι η απουσία του Νούρι Σαχίν που αποχώρησε για την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και αυτή του Λούκας Μπάριος λόγω τραυματισμού, δεν είναι ικανές για να αλλάξουν την εικόνα της.

Οι παίκτες του Γερμανού τεχνικού έκαναν ότι και πέρυσι και με έναν πολύ άνετο τρόπο πήραν τη νίκη με 3-1 απέναντι στο Αμβούργο και ξεκίνησαν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους για το φετινό πρωτάθλημα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «κιτρινόμαυρους», ήταν ο Κέβιν Γκρόσγκροϊτς ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα (17', 48') με κοντινά πλασέ, ενώ ενδιάμεσα ο Μάριο Γκέτσε με πλασέ και αυτός είχε κάνει το 2-0.

Το Αμβούργο το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει απλά την έκταση του σκορ, με τον Τέσε στο 79', με τον Γερμανό μέσο να είχε περάσει έξι λεπτά νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντερφελερ, Πίστσεκ, Χιούμελς, Φελίπε Σαντάν, Λόβε (75' Πέρισιτς), Μπέντερ, Γκουντογκάν, Γκέτσε (75' Μπλατζικόφσκι), Καγκάβα (90' Κελ), Γκρόσγκροϊτς, Λεβαντόφσκι
ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Ντρόμπνι, Ντίκμαϊερ, Μανσιέν, Βέστερμαν, Αογκό, Ρινκόν, Κάτσαρ (73' Τέσε), Τόρε, Ελία (46' Γιάνσεν), Γκερέρο (42' Μπεν Χατίρα), Πέτριτς

{youtube}E8eEFUOANlw{/youtube}
{youtube}IzYUWkRBu7c{/youtube}
{youtube}C5G-QZIW5og{/youtube}

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment

Share

FacebookTwitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More